Welkom bij special repairs autoglasservice

U zoekt vakmensen voor het vervangen & repareren van uw autoruit. Wij staan u graag te woord! Tel 0516 430 411 info@special-repairs.nl

Interieur

Leer reparatiereparatie lederen autostoelen

Beschadigingen in leer aan uw autostoelen, stuurwiel of bijvoorbeeld uw leren bank thuis kunnen onzichtbaar hersteld worden.
Veel voorkomende schades zijn brandgaatjes, krassen of gaten en scheuren. Tot een grootte van 6-8 cm is dit voor ons geen probleem.

SPECIAL-REPAIRS heeft de ervaring en kennis in huis om de schade professioneel te herstellen en de orginele nerf c.q. structuur weer aan te brengen. Het geheel wordt met originele (slijtvaste) leerlakken op kleur gemaakt, zodat het er weer als nieuw uitziet.

reparatie leren bank


U kunt uw compleet uitgeleefde stoelen of bank opnieuw laten reconditioneren; de beschadigingen worden gerepareerd en de
stoel wordt opnieuw overgespoten.


 

 


Vinyl reparatie  

vinyl reparatie autointerieurVinyl komt men overal tegen; auto-zittingen, deurpanelen, dashboards, bootkussens etc. SPECIAL- REPAIRS heeft bij beschadigingen de perfecte reparatie methode.

De schade wordt met een filler opgevuld en er wordt een 'wapening' aangebracht van een soort polyester vezel. Daarna wordt de toplaag aangebracht. Hierin wordt met behulp van warmte de orginele nerf/structuur geperst, waarna het geheel weer op kleur gebracht wordt.

 


Velours reparatiereparatie velours autostoel

Heeft u een brandgat in uw tapijt bankstel of autostoel?
SPECIAL - REPAIRS kan deze schade met speciale technieken verhelpen. De schade wordt vakkundig hersteld en voorzien van de orginele kleur en hetzelfde motief.

Reparatie door SPECIAL - REPAIRS gebeurt op locatie en is tijd en kosten besparend!