Welkom bij special repairs autoglasservice

U zoekt vakmensen voor het vervangen & repareren van uw autoruit. Wij staan u graag te woord! Tel 0516 430 411 info@special-repairs.nl

     

VOORRUIT REPARATIE

Heeft u een schade in uw voorruit dan kan dat vervelende gevolgen hebben! Dat onschuldig lijkende "sterretje" kunt u beter laten repareren. De schade kan namelijk uitscheuren met dure vervanging tot gevolg.

Wilt u dat uw voorruit vakkundig wordt gerepareerd , dan komen wij graag bij u langs met onze mobiele service. Thuis of op uw werk.

Uw verzekeraar vergoedt de reparatie rechtstreeks aan ons als u WA beperkt casco of All-Risk verzekerd bent.

 

RUIT VERVANGEN
Het juist plaatsen van een autoruit is van invloed op de stijfheid van de carrosserie en de veilige werking van de airbag. Laat daarom altijd uw beschadigde autoruit herstellen of vervangen door een erkend FOCWA autoruitschadespecialist.

Wij werken uitsluitend met Ruiten van originele kwaliteit en hoogwaardige kitten & primers. Daarnaast hebben we de nodige opleiding genoten en ervaring in huis met betrekking tot auto ruit schadeherstel. Zodat we u 4 jaar schriftelijke garantie kunnen geven.

Wij plaatsen en monteren zowel voor- zij- en achterruiten, aan zowel auto's, bestelauto's camper's en vrachtauto's..

Bel ons bij autoruitschade, indien uw voorruit noodzakelijke moet worden vervanging. Wij checken dan uw verzekeringspolis zodat u vooraf weet wat u kunt verwachten.

Klik hier voor de site naar FOCWA

FOCWA

     

Vanaf 2010 zijn wij bij "Focwa autoruitherstel" aangesloten.

Zodoende kunnen wij u, als verzekerde van Unive Interpolis en andere maatschappijen tegen de gunstigste voorwaarden helpen met uw ruitschade.

Verder zijn de kwaliteitseisen en garantie bepalingen natuurlijk van toepassing die Focwa stelt aan ons bedrijf.

Klik hier voor de site naar DUURZAAM REPAREREN

Duurzaam


Natuurlijk beseffen wij dat de samenleving gebaat is bij een glasherstelbedrijf die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen heeft genomen om het milieu te ontzien. Daarom zijn wij medio 2014 aangesloten bij stichting duurzaam repareren. 
 
 

Klik hier voor de site naar Glasgarant

GLASGARANT

Met trots kunnen we vermelden dat we sinds 1 januari zijn wij gestegen tot maar liefst "de hogere B rating" in experate.


* Een lager of geen eigen risico*                       * Omvangrijk herstelnetwerk
* Gegarandeerde herstelkwaliteit 
* Zorgeloze en directe financiële afwikkeling 
* Zorg voor het milieu

( klik op de button voor alle aangesloten verzekeraars en voor meer informatie )

Klik hoor voor de site naar AEGON

AEGON schadehersteller

Vanaf 2012 zijn wij aangesloten bij het Aegon schade herstel netwerk.